Kuka on pomo?

Laura Kuusela | 09.10.2017
Talouselämän toimittaja haastatteli minua taannoin artikkeliin, joka koskee itsensä johtamista ja sitä miten itse olen itseni pomo. Aihe on erityisen mielenkiintoinen ja minulle luonteva. Torin työkulttuurissa itsensä johtaminen on arkipäivää. Pysähdyin kuitenkin miettimään, miten itsensä johtaminen näkyy arjessani ja mitä se oikeasti minulle tarkoittaa. 
Lue koko juttu

10 hyvinvointivinkkiä rentoon kesälomaan ja töihin paluuseen

Tytti Lönnqvist | 10.07.2017

Kesäloman kynnyksellä meidän monen pään sisällä elää pieni kaaos. Maailma pitää saada valmiiksi ennen lomia ja sitä rataa. Mutta mitäs jos ei tarvitsekaan? Pakko ei ainakaan aja meitä mihinkään pysyvään hyvään. Mitä, jos palaisitkin lomalta rentoutuneena syksyyn ja jatkaisit rauhassa siitä, mihin ennen lomia jäit?

Lue koko juttu

Itsensä johtaminen lähtee itsensä tuntemisesta

Tytti Lönnqvist | 11.04.2017

Blogasin aiemmin itsensä johtamisesta ja tavoitteiden asettamisesta. Blogi poiki paljon kommentteja, kysymyksiä ja ideoita! Moni toivoi vinkkejä ihan arkisella tasolla. Tässäpä siis lisää pohdintojani ja käytännön vinkkejä itsensä johtamisesta. Nämä asiat olen itse kokenut toimiviksi ja näihin tasaisin väliajoin myös itse palaan.

Lue koko juttu

Mitä löytyy menestyksen takaa?

Paul Arpikari | 01.02.2017

Olimme viime viikon lopulla Torin myyntiorganisaation kanssa Kööpenhaminassa tapaamassa Schibsted Media Groupin kollegoita ympäri maailmaa. Tapahtumassa vaihdettiin ajatuksia, caseja ja tietoa erityisesti myynnistä, asiakastyöskentelystä ja tulevaisuuden digimarkkinoinnista. Tapahtuma huipentui järjestyksessä kymmenenteen Schibsted Sales Awards 2017 -gaalaan, jossa palkittiin parhaimmat myynnin osaajat ja tiimit.

Lue koko juttu

Onnistuneen rekrytoinnin resepti

Paul Arpikari | 24.11.2016

Torin tiimi on kasvanut vauhdilla viimeisten vuosien aikana. Meistä on tullut hyviä rekrytoijia ja olemme onnistuneet löytämään mahtavia persoonia joukkoomme. Rekrytointi on taas ajankohtaista, tällä kertaa myyntiin. Pohdimme porukalla reseptimme salaisuutta.

 

Ymmärrämme erilaisuutta

Uskomme, että yhdessä onnistuminen lähtee mutkattomasta yhteistyöstä. Se ei tarkoita suinkaan sitä, että kaikki olisimme samanlaisia ja samasta puusta veistettyjä. Päinvastoin, diveristeetti eli erilaisuus ja[…]

Lue koko juttu

Uudenlainen resursointi toi tuloksia – #teamtakeover

Tytti Lönnqvist | 28.10.2016

Toriin ja viiteenkymmeneen torilaiseen on istutettu ajatus: Usko mahdottomaan! Yhteinen palo ajaa meitä tekemään asioita uudella tavalla ja kokeilemaan pelottomasti erilaisia toimintatapoja.

Lue koko juttu